Shokooh Mirzadegi

از نگاه يک زن

شکوه میرزادگی

21 مرداد  1388  12آگوست 2009 

بازگشت به صفحه اصلی

قصه

شعر

مقاله

يادداشت

  نگاه يک زن

مطالب  ديداری

مطالب  شنيداری

مرکز  اسناد  زنان

نامه های سرگشاده

کتاب های در اينترنت

کتاب های منتشر شده

کتاب های در دست انتشار

*****

 تماس

 شرح حال

آلبوم عکس

English Section

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Puyeshgaraan

 

 

 

 

 

ما را به دم پير نگه نتوان داشت

در خانه دلگير نگه نتوان داشت

آن را که سر  زلف چو زنجير بود

در خانه به زنجير نگه نتوان داشت

 

 

 

 

عبور احمدی نژاد از بيماری روشنفکری!

از جالب ترين اتفاقات پس از سوگند آقای احمدی نژاد برای رياست جمهوری غير قانونی خود، اعتراض خانم فاطمه رجبی، يکی از زنان معروف اصولگرا، به ايشان است. در واقع می شود گفت که فاطمه خانم اولین کسی است که به  آقای احمدی نژاد به دليل ملايم بودن و دموکرات بودنش معترض شده  است!

فاطمه خانم با اين که هيچ کسی، منهای شايد همسر و خانواده اش، جز يک چشم و ذره ای بينی از او نديده، برای کمتر کسی است که شناخته نباشد. حمله های او به آقای محمد خاتمی و آقای هاشمی رفسنجانی معروف است و نيز معروف است که وقتی دهان باز می کند هيچ کسی حريف او نمی شود. تقريباً، جز آيت الله های بنام، هر آن کسی که چوب و چماق را زمين بگذارد و امت مسلمان و غیر مسلمان را قلع و قمع نکند، يا به نظر بيايد که قصد دارد چوب و چماق را لحظه ای زمين بگذارد، مورد حمله و نيش زبان ايشان قرار می گيرد. او که انتخاب احمدی نژاد را در چهار سال پيش «معجزه ی هزاره سوم » خواند، اخيراً نامه ای به او نوشته با اين مقدمه که: «در اوج جنگ رواني و فتنه ی تبليغاتي براندازان، كه زنان و مردان سبزپوش و سگ هاي بغل كرده ی داراي قلاده سبز، با شعار "با موسوي – بي روسري" اسلاميت و انسانيت ملت را لگدمال مي نمودند، ميليون ها مؤمن خداجوي براي آرامش خود و امنيت كشور و نجات نظام اسلامي، اسلام، تشيع و ملت ايران، به خداوند و اهل بيت عليهم السلام پناه بردند، چون 4 سال پيش، آنها در مقابل منبع عظيم مالي مافياي قدرت و ثروت، به منبع لايزال الهي با نذر، دعا، نماز و احيا متوسل شدند، در اين راه، هزينه هاي مادي بسياري هم متعهد شدند، مثل انتخابات گذشته!...»

فاطمه خانم سپس از جناب معجزه هزار  یسوم به دليل سخنرانی اخيرش در تلويزيون و ذکر اينکه ممکن است در کابينه ی جديدش وزير زن هم داشته باشد بشدت انتقاد کرده و گفته است: «ما مطمئن هستيم كه شما به سلامت از بيماري روشنفكري عبور كرده ايد، از اين روي، ادبيات تان، از واژگان، تعابير و جملات تروريستي اصلاح طلبي دين ستيز پاك و منزه است. اطمينان داريم شما بر اين امر واقفيد كه اين واژه ها و تعابير، از پليدي هايي است كه گفتمان برانداز اصلاح طلبي عليه تفكر ديني، رايج كرد و به دنبال آن در راستاي شريعت سوزي آن را گسترش داد. چنين بود كه محمد خاتمي سردمدار نشر اين تئوري، با انجام مكرر اعمال حرام، ضديت خود را با تحجر اعلان داشت؟!»

البته ما نمی دانيم که آقای احمدی نژاد کی به بيماری روشنفکری مبتلا بوده اند که اکنون از آن گذشته باشند اما، به هر حال، فاطمه خانم کلی آقای احمدی نژاد را ملامت کرده و خواسته اند که فکر وزير زن را در کابينه دهم از سر به در کنند. اما نکته بسيار جالبی که فاطمه خانم به آن توجه نکرده اند وجود تضادی عمده در سخن خودشان است؛ چرا که از يک سو می گويند: « آقاي رئيس جمهور! تصور مي شود شما اين مطلب را نيز از زبان مبارك امام صادق عليها سلام، رئيس مذهب تشيع، خوانده ايد كه در آخرالزمان زنان بر دولت و سلطنت و هرچيزي كه ميل به آن دارند، [احتمالاً مناصب و مدارك و...] غلبه يافته و مسلط مي گردند» و، از سوي ديگر، مرتب از آرزو و انتظار خود برای آمدن هر چه زودتر امام زمان سخن می گويند. اگر قرار است که با رسيدن زن ها به وزارت، آمدن امام زمان ايشان به جلو بيافتد آيا آقای آحمدی نژاد کار درستی انجام نمی دهد؟ و مشکل فاطمه خانم را در انتظارشان برای «ظهور حضرت» مرتفع نمی سازد؟

 

12 آگوست 2009 - 21 مرداد 88

shokoohmirzadegi@gmail.com